Headerbild

KlubbenOnline support

Nyheter och support från KlubbenOnline

Kategorier

Visa kommande aktiviteter på startsidan

2023-08-22 i Allmänt

Nu har vi nu möjliggjort att visa kommande aktiviteter från kalendern i den högra kolumnen på startsidan.

Som standard visas fortfarande den aktuella veckans aktiviteter. Men det är nu valbart att istället visa nästkommande aktiviteter. Detta kan vara användbart om er förening inte har så många aktiviteter inlagda i IdrottOnline-kalendern.

För att ändra till kommande aktiviteter:

1. Gå till inställningar

2. Scrolla ner till rubriken "IdrottOnline-Kalender"

3. Välj alternativet "Kommande aktiviteter"

4. Klicka på "Spara"

Klart! Nu visas kommande aktiviteter istället för den aktuella veckan på startsidan.

För mer info kring kalendern, se sidan Kalender

KlubbenOnline startsida