Headerbild

KlubbenOnline support

Nyheter och support från KlubbenOnline

Hantera användare

För att flera personer i klubben ska kunna administrera och redigera er hemsida kan ni välja att bjuda in nya användare. När ni bjuder in nya användare finns det två olika roller (behörigheter) ni kan välja på.

Administratör = Full åtkomst
Redaktör = Kan skriva nyhetsinlägg och redigera sidor

För att bjuda in användare

1. Gå till "Inställningar" och skrolla ner till "Hantera användare".

2. Skriv in e-post adressen till den person ni vill bjuda in.

3. Välj den roll ni vill att användaren ska ha.

4. Klicka på "Bjud in eller uppdatera användare".

Användaren får nu en inbjudan till sin e-post. Be gärna användaren att även kolla sin skräppost - ibland hamnar datorgenererade mail där.

KlubbenOnline startsida